Wat wordt het geslacht van ons derde kindje?
eerste trimester,  zwangerschap

Wat wordt het geslacht van ons derde kindje?

Ondertussen weten wij al zo’n 4 weken wat het geslacht is van ons derde kindje. We kregen van de NIPT de resultaten met een brief opgestuurd. Wat heb ik daar lang op moeten wachten! Twee weken zeiden ze, maar het was langer. Want er was een staking van de post en de 1ste november zat er ook nog tussen.

Zijn jullie benieuwd?

Jullie zijn toch wel nieuwsgierig he. Vooral omdat we het bij de eerste twee direct zeiden. Nu lachten we eens geheimzinnig en zeiden we dat jullie het nog wel te weten zouden komen. En dit is ook zo. We hebben lang genoeg gezwegen, want anders ga ik het er zeker eens uitfloepen (mijn zwangerschapsdementie begint hier al ferm op te spelen). De kids weten het ook al, dus als je die even uitvraagt, dan hoor je zeker wel ?.

Het is een…

We zijn vooral blij dat alle resultaten goed zijn en dat alle echo’s er steeds positief uit zien. Het wordt dus een jongen. Opnieuw, drie op een rij. Dat mannelijke testosteron zal hier dus veelvuldig aanwezig zijn. Maar wat gaan ze veel aan elkaar hebben later. Drie broers, de Coppens familie is echt mijn grote voorbeeld. Ik hoop alleen dat ze niet te veel vechten, maar ja, dat zien we dan wel weer ?.

Wat teleurgesteld

Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet teleurgesteld was. Natuurlijk wou ik ook graag een dochter. Ik heb al twee fantastische zoons, dus een dochter was ook leuk geweest. Hoe je het ook draait of keert, met meisjes doe je toch andere dingen dan met jongens. Maar ik zal dus nooit een dochter hebben (daar heb ik wel wat tranen om gelaten moet ik zeggen). Want een vierde kind, dat zit er echt niet in. Geen glitterkleren, geen rokjes… Die zal ik dus voor Céleste (Davids petekind) moeten bewaren. Natuurlijk wil ik niet ondankbaar zijn, ik heb een gezond kind. Drie zelfs, dat is reden genoeg om dankbaar te zijn. Dus heb ik me er ondertussen helemaal mee verzoend. Drie boys, dat wordt zeker ook dikke leute.

Grote broers

Ook de jongens vinden het geweldig dat ze een broer krijgen. Vooral het feit dat zij dan grote broer zullen zijn, daar kijken ze echt naar uit. Kleine broer kan zich geen beter broers wensen.  Voor mij kan het nu niet snel genoeg mei zijn. Wat zal je welkom zijn kleine jongen, je zal ons gezin echt compleet maken ❤.

Lees ook: Deze 6 symptomen die ik had tijdens mijn zwangerschap

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

13 reacties

Een reactie achterlaten

%d bloggers vinden dit leuk: