weetjes over miekids
Najaarschallenge,  persoonlijk

Weetjes over m(i)e

Tijd om wat weetjes over mezelf op jullie los te laten. Zo leer je me wat beter kennen.

 • Nog twee maanden en ik word 35. Dat is al halfweg de 40. Eigenlijk vind ik dat niet zo erg. Ik had lang een babyface en met mijn kleine gestalte schatten de mensen me 10 jaar jonger. En is de 40 niet een goed excuus voor een midlifecrisis? Dan ga ik een tattoo laten zetten of 10 dagen op reis zonder kids 😉.
 • Een optimist ben ik helemaal niet. Ik zie overal beren op de weg. Vaak zitten er drie rampscenario’s klaar als ik met de kids alleen op pad ben, dan kan het alleen maar meevallen.
Deze afbeelding is van Loesje
 • Zingen is mijn uitlaatklep. De muziek neemt me mee en ik word daar altijd super goed gezind van. Die koormomenten mis ik echt.
 • Vaak zit ik vroeg in mijn bed. Na 22u ben ik niet meer bereikbaar, want dan is mijn lichamelijke batterij plat. Als ik niet genoeg slaap heb gehad, dan wil je mij niet tegenkomen.
 • Koffie lust ik helemaal niet. Ik vind dat echt vies. Niet zo handig, want in de leraarskamer drinken ze altijd koffie. Ook met weinig slaap, zou ik dat best kunnen gebruiken.
 • Mezelf zou ik eerder als lomp omschrijven. Altijd heb ik wel ergens blauwe plekken. Mijn teen bezeren door de laatste trede van de trap te missen, tegen de rand van het bed lopen, de deur van de koffer dichtslaan tegen mijn hoofd (echt gebeurd!). Het is nu al erg gesteld met me…
 • Desserts zijn mijn favorieten. Hoe veel eten er ook is, altijd spaar ik nog een plaatsje voor het dessert. Ook thuis bak ik in het weekend graag met de kids.
 • De zee is mijn favoriete vakantieplek. Niet in volle zomer, waar er veel te veel mensen zijn. Maar wel de rest van het jaar. De zee heeft iets speciaals, ze geeft me instant vakantiegevoel. Het appartement van mijn ouders voelt dan ook aan als onze tweede thuis.

Deze blog is de zevende blog van de Najaarschallenge van blogboost. Een lijst met de deelnemers vind je hier.

Wat weet ik nog niet over jullie?

Ik ben Mie. Mijn blog gaat over het moederschap. Ik neem je mee op avontuur met de nodige humor en drama. Hier vind je vooral eerlijke en herkenbare verhalen.

8 reacties

 • Inge

  Een weetje over mij die je nog niet weet, dat ik een keer tijdens carnaval van de feestzaal naar het toilet liep, de temperatuur verschil zo groot was dat ik tegen de vlakte ging, bleef flauwvallen en toen de ambulance en de politie zijn opgeroepen. Dat ze dachten dat ik te veel alcohol op had en toen ze me allerlei vragen gingen stellen ik te helder was om dronken te zijn. En dat ik uiteindelijk moest regelen dat ik thuis kwam, omdat ik door het vele flauwvallen niet meer mocht fietsen.

 • MamaJezz

  Leuke weetjes, Mieke!

  Een weetje over mij; dat ik mijn man via internet heb leren kennen. Maar dat we aan veel mensen hebben vertelt dat we elkaar toevallig op de camping hadden ontmoet haha. Ook wel een beetje waar, want na een paar weken msn, en smsen kwam hij voor onze 1e date naar de camping waar ik stond met mijn ouders. ?

Een reactie achterlaten