Wie ben ik?

Ik ben Mieke. Of zeg gerust Mie. Ik ben een prille dertiger die graag uitstapjes maakt en van het leven geniet. Mijn crew bestaat uit drie fantastische kapoenen: Matthias (2014), Thomas (2016), Casper (2019) en mijn hubbie: David. Ik woon in Heule (bij Kortrijk)

DSC_0523

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer weetjes?
* Clouseau-fan
* Juf van het derde leerjaar
* Geen fantastische danser, maar Zumba lukt voor mijn benen nog net
* Zot van de zee
* Animatrice van dienst voor mijn drie zoontjes.
* Met wat chocolade kan je me steeds blij maken.
* Klein
* Altijd enthousiast (na voldoende slaap)

Ik ben ook vaste schrijfmama op Mama Baas. Daar ben ik wel wat fier op natuurlijk. Hier kan je me vinden.

Dit is mijn gezin:

IMG_2276

naamloos-0106

Hopelijk komen jullie af en toe eens terug om hier te lezen.

Veel liefs,
Mie